Fül és hallásproblémák

Fül és hallásproblémák

A fül a hangok mechanikai rezgéseinek hangingerré történő alakítására szolgál. A hangérzet az agy hallókérgi részében alakul ki.

Tapasztalataim szerint egyre gyakoribb probléma akár a hallószerv, akár a hallókéreg nem megfelelő vérellátása, és/vagy toxikus terheltsége.

Mind a hallószerv, mind a hallókéreg állapota alapjaiban függ az e területeket ellátó érszakaszok érbelhártyájának felszíni burkolatát képező glikokalyx nevű glikoprotein réteg egészséges, vagy attól eltérő viszonyaitól.

Amennyiben ez a réteg sérült, vagy hiányos, egyfelől csökken az ellátandó területek oxigén- és tápanyag-utánpótlása, illetve a vérben sodródó toxinok is ki tudnak lépni, és az érintett területeken működési zavarokat eredményezhetnek.

Az hallószervi és hallókérgi erek glikoprotein-bélésének rendezése egyfelől az agy tápanyag-ellátását javítja, másfelől a speciális vér-agy gát működés rendezése által az agyba eljutó szennyeződések mennyiségét látványosan csökkenti.

A méregtelenítés, a lerakódott toxinok kiürítése szintén javasolt.

Mi a megoldás ?

Elsődlegesen a hiányzó szénhidrát=szacharid alkotóelemek pótlása, vagyis a nyersanyagok bevitele a megoldás.

Itt nincs helye a félmegoldásoknak. Ha jól kivitelezzük, kiváló hangulat, közérzet, energiaszint és az egészségi állapot stabilitása lesz a jutalmunk. Ha nem, akkor az ellenkezője.

Hogy melyek a megfelelő tápanyagok, és azokat milyen módon, milyen összetételben ajánlott alkalmazni, kérjen tanácsot, útmutatást itt.

Fordítsunk a tendencián közösen! Alapozzuk meg az Ön jó egészségét az érrendszer, a bélnyálkahártya, az epeutak, a mirigyek, a vesék és húgyutak, vagy a nemi szervek belső burkolatának felépítésével, élettani állapotának javításával.

Ha velünk tart és megszívleli a tanácsainkat, elégedett lesz szervezete állapotával.

Jó egészséget kívánva,

Dr. Czinege László

orvos – természetgyógyász